Online

Seismo holder juleferie: Daglige nyheder vender tilbage i januar

Vi ses på den anden side af nytår

Foto: Roven Images/Unsplash

Julius Tromholt-Richter

Warning: Undefined array key 1 in /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/single.php on line 127


23 december, 2022Seismo holder juleferie fra 23. december 2022 til 2. januar 2023. Vi ses i det nye år!

2022 har været et år med en masse store begivenheder.

Den 24. marts kom der krig i Europa, da Rusland invaderede Ukraine. Det førte til et valg i Danmark, da vi skulle afgøre, om Danmark skal være med, når EU diskuterer forsvar og sikkerhed. Det stemte vi ja til 1. juni 2022.

Der var også valg til Folketinget i 2022. Det endte med, at Danmark får en ny regering, da partierne Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne efter 43 dage blev enige om et samarbejde.

Der er også sket meget for Seismo i løbet af det seneste år. Vi har afholdt flere debat-events, som du se eller gense her. Vi har også udgivet en stribe af Seismo explainer-bøger. Og så har vi lavet en masse projekter, som du kan finde på siden Seismogram.dk.

Men nu holder Seismo juleferie. Vi er tilbage med nyheder den 2. januar. I mellemtiden kan du dykke ned i de flere end 2.200 artikler på Seismo.

Seismo ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår.
Fatal error: Uncaught JSMin_UnterminatedStringException: JSMin: Unterminated String at byte 138: " in /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php:209 Stack trace: #0 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php(150): JSMin->action(1) #1 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php(84): JSMin->min() #2 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/Minify/HTML.php(236): JSMin::minify('\n\tvar overskrif...') #3 [internal function]: Minify_HTML->_removeScriptCB(Array) #4 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/Minify/HTML.php(103): preg_replace_callback('/(\\s*)...') #5 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/Minify/HTML.php(45): Minify_HTML->process() #6 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/wp-super-minify.php(196): Minify_HTML::minify('...', Array) #7 [internal function]: wpsmy_minify_html('...', 9) #8 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #9 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #10 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #11 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #12 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/load.php(1124): do_action('shutdown') #13 [internal function]: shutdown_action_hook() #14 {main} thrown in /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php on line 209