Hvem er Seismo?

Bag seismo.dk står personer som også står bag produktionsselskabet Batavia Media og forlaget DigTea.
Sammen med et tilskud fra Slots- og Kulturstyrelsens mediepulje vil vi slå et slag for de daglige nyheder målrettet de unge.

Læs her om Seismo

De daglige nyheder varetages af vores journalister Freya Bjørnlund og Julius Tromholt-Richter.

Freya Bjørnlund

Journalist
freya@seismo.dk

Jeg skriver historier om alle dele af samfundet, men interesserer mig særligt for uddannelse, etik og sundhed. Jeg har tidligere været journalist hos Format, Føljeton, Skærm og Ekko, og jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Julius Tromholt-Richter

Journalist
julius@seismo.dk

Jeg interesserer mig for det meste, men særligt sport og politik har min interesse. Tidligere har jeg arbejdet på Altingets ungemedie, Spektrum. Jeg har en kandidat i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Marie Byriel-Thygesen

Praktikant
Marie@seismo.dk

Jeg studerer europæisk etnologi på Københavns Universitet. Her studerer jeg menneskers hverdag i nutiden og historien. Jeg interesserer mig primært for at formidle identitet, kultur og historie til unge. Udover at være praktikant hos Seismo underviser jeg blandt andet børn, unge og sprogklasser på Arbejdermuseet.

Som kyndig didaktiker og vejleder på sidelinjen har vi Kari Astrid Thynebjerg:

Kari Astrid Thynebjerg

Didaktiker
kari@seismo.dk

Jeg interesserer mig for læring og har en vision om at gøre det der sker omkring os – i det danske samfund og i resten af verden – let forståeligt for alle. Jeg er blandt andet uddannet didaktiker og har både undervist i grundskolen og på læreruddannelsen. Jeg har desuden udviklet undervisningsmaterialer på forlagene Alinea og DigTea.

Som ansvarshavende redaktør har vi den garvede journalist Hans Bülow:

Hans Bülow

Redaktør
hans@seismo.dk

Jeg har arbejdet som journalist på Danmarks Radio i en længere årrække. Først med programmer for børn og unge, siden med kulturområdet og til sidst som redaktør for samfundsdokumentarer. I de sidste ti år har jeg lavet undervisningsmaterialer til grundskolen og ungdomsuddannelserne.

Det hele administreres af forfatter og forlagsmand og i daglig tale direktøren John Præstegaard:

John Præstegaard

Direktør og ansvarshavende chefredaktør
john@seismo.dk

Jeg har siden 00’erne arbejdet med udvikling af trykte og digitale læremidler og brænder for at formidle indhold i et simpelt sprog til alle aldre. Jeg har tidligere været ansat hos LEGO, Tihii Media, Alinea foruden forlaget DigTea, hvortil jeg har skrevet mere end 100 letlæselige bøger.