Hvem er Seismo?

Bag seismo.dk står en lang række skønne personer, som alle brænder for at bidrage til den demokratiske dannelse af vores unge mennesker.

Læs her om Seismo

Freya Bjørnlund

Journalist
freya@seismo.dk

Jeg skriver historier om alle dele af samfundet, men interesserer mig særligt for uddannelse, etik og sundhed. Jeg har tidligere været journalist hos Format, Føljeton, Skærm og Ekko, og jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Julius Tromholt-Richter

Journalist
julius@seismo.dk

Jeg interesserer mig for det meste, men særligt sport og politik har min interesse. Tidligere har jeg arbejdet på Altingets ungemedie, Spektrum. Jeg har en kandidat i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Sesilie Christophersen

Journalist
sesilie@seismo.dk

Jeg interesserer mig særligt for politik og samfund – både dansk og international politik har min interesse – og jeg elsker at nørde populærkultur. Udover at skrive nyheder, er jeg glad for at skrive interviews med personer, som gør læseren klogere på verden gennem deres personlige erfaring, særlige viden eller unikke perspektiv. Jeg har tidligere arbejdet på Berlingske, DR og mit eget ungdomsmedie Qvark. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har en cand.public fra SDU.

Aida Riberholt-Rischel

Aida Riberholt-Rischel

Journalist
aida@seismo.dk

Jeg arbejder især med emner indenfor klima, udsatte grupper og sundhed.
Jeg har tidligere arbejdet som tv-tilrettelægger, instruktør og producer på bl.a. BLU og SBS TV.
Jeg har en kandidat i filmvidenskab og retorik fra Københavns universitet.

Andreas Hansen

Andreas Hansen

Videojournalist
andreas@seismo.dk

Jeg laver visuelle fortællinger, dokumentarfilm og fotos. Tidligere har jeg lavet film for bl.a. Undervisningsministeriet, Danida, Bygherreforeningen og mange andre kunder, med optagelser i lande som Zambia, Myanmar og Irak. Jeg har en uddannelse i Film- og TV-produktion fra KTS/NEXT, en diplomuddannelse i Fagjournalistik fra DMJX og er certificeret dronepilot.

Peter Hermann

Journalist og redaktør
peter@seismo.dk

Jeg varetager blandt andet SeismoStudie, der retter sig mod undervisningen i samfundsfag og dansk i gymnasiet. Tidligere har jeg læst kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, været på DR Sporten samt partiansat i Folketinget. Jeg elsker at udforske nye sportsgrene og holder som udgangspunkt med de undertippede.

Hans Bülow

Projektredaktør
hans@seismo.dk

Jeg har arbejdet som journalist på Danmarks Radio i en længere årrække. Først med programmer for børn og unge, siden med kulturområdet og til sidst som redaktør for samfundsdokumentarer. I de sidste ti år har jeg lavet undervisningsmaterialer til grundskolen og ungdomsuddannelserne.

John Præstegaard

Ansvarshavende chefredaktør og direktør
john@seismo.dk

Jeg har siden 00’erne arbejdet med udvikling af trykte og digitale læremidler og brænder for at formidle indhold i et simpelt sprog til alle aldre. Jeg har tidligere været ansat hos LEGO, Tihii Media, Alinea foruden forlaget DigTea, hvortil jeg har skrevet mere end 100 letlæselige bøger.

Kari Astrid Thynebjerg

Didaktisk konceptudvikler
kari@seismo.dk

Jeg interesserer mig for læring og har en vision om at gøre det der sker omkring os – i det danske samfund og i resten af verden – let forståeligt for alle. Jeg er blandt andet uddannet didaktiker og har både undervist i grundskolen og på læreruddannelsen. Jeg har desuden udviklet undervisningsmaterialer på forlagene Alinea og DigTea.

Hannibal Kristensen

Studentermedhjælper
hannibal@seismo.dk

Jeg læser biologi på KU, og bistår Seismo i min sparsomme fritid med kontakt til skoler og folkebiblioteker med oplysning om Seismo. Jeg har et stort ønske om at de unge får adgang til bedre og mere målrettede nyheder, så de kan få en god start på voksenlivet og forståelse for vigtigheden af vores demokrati.