Events

Seismo udbyder løbende debat-events til unge. De foregår typisk i skoletiden og streames fra forskellige lokationer i landet. De lægger op til at skolen tilmelder en eller flere klasser og tager en aktiv rolle i den pågældende debat før under og efter arrangementet. Alle events har tilhørende artikler som tilbud til at arbejde med emnet. Events offentliggøres løbende. Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag senest nyt om disse.

Se eksempel på tidligere afholdt event her

8. september 2021

Ungdommens Folkemøde

Ekstrem fattigdom er vokset under corona. Under Ungdommens Folkemøde samler vi en række unge danskere, der har boet blandt verdens fattigste. Hvordan lever man uden at kunne gå i skole, uden et rimeligt sted at bo og uden adgang til nødvendig medicin?

Hvad skal der til for at udrydde den ekstreme fattigdom – og hvorfor er det ikke sket for længst? Hvad betyder klimaforandringerne? Og kan vi nå afskaffelsen inden 2030, som er verdensmål nr. 1?

Info opdateres løbende …

Tilmeld for yderligere info, tidspunkt mm.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.