Kultur

Smukfest inviterer til “Småfest” – skal du med?

Smukfest, Skanderborg Festival eller Danmarks Smukkeste Festival er landets næststørste festival.

Foto: Marvin Meyer/ Unsplash

Marie Byriel-Thygesen


28 juni, 2021Skanderborg Festival har lavet fem endags-events, hvor der er plads til 1.000 gæster ad gangen.

Sommerferien er kommet, og havde det ikke været for corona, så var det tid til at pakke tasken til festival. Men sådan blev det ikke. De fleste festivaler måtte desværre aflyse, fordi der ikke må være for mange mennesker samlet.

Men så fik Roskilde Festival en idé. Summer Days skulle det hedde. Når man nu ikke kan holde en hel festival, så kunne man holde endagsfestivaler med 1.000 mennesker ad gangen. Det kan du læse mere om her.

Nu har Skanderborg Festival valgt at gå efter samme koncept, så festivalgæsterne alligevel kan komme til koncert med god afstand.

Skanderborg Festival, som man også kalder Smukfest, har kaldt endags-festivalerne for “Småfest”. De kommer til at foregå fra 30. juli og frem til 7. august, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Hvad sker der til Småfest?

Til Småfest vil der være koncerter og underholdning, ligesom der plejer at være. Det er bare tidsbegrænset, og man kan ikke campere på festivalen.

Du kan blandt andet opleve koncerter med Suspekt, Jung, Aqua og Dizzy Mizz Lizzy.

Du kan også opleve stand-up comedy med blandt andre Mick Øgendahl, Lars Hjortshøj og Eva Jin.

Det er begrænset med plads, så det bliver “småt, men godt”, som Skanderborg Festival selv beskriver det:

“Vi savner jer helt gevaldigt, og tanken om, at der skulle gå et helt år, før vi igen kunne holde skovfest for jer, var simpelthen ikke til at holde ud! Så det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for en række skønne endagsarrangementer, der skal give os lidt af det, vi går og sukker efter. Det bliver småt, men godt 💛”, skriver Skanderborg Festival.

Hvor kan man købe billetter?

Billetsalget starter på onsdag den 30. juni klokken 10.00. Der vil blive solgt 1.000 billetter til hver dag.

Man kan købe billetter til Fredag d. 30/7 kl. 15.00 – 02.00. Lørdag d. 31/7 kl. 13.00 – 02.00. Torsdag d. 5/8 kl. 15 – 02.00. Fredag d. 6/8 kl. 15.00 – 02.00. Lørdag d. 7/8 kl. 13.00 – 02.00.

Du kan købe billetter her.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival laver koncerter til sommer: Sådan fungerer Summer Days