Kultur

Se det første klip fra ny Klovn-film: Frank flirter i lufthavnen

Casper og Frank er tilbage i filmen Klovn The Final til januar.

Foto: Screenshot fra traileren

Julius Christiansen Tromholt


27 november, 2019Den 30. januar kommer den tredje og sidste Klovn-film. Se det første klip her.

Der er herre-tur i luften. Makker-parret Casper og Frank skal på tur. Og Casper skal selvfølgelig lige afprøve et nyt score-trick på nogle søde piger i lufthavnen. Bagefter er det Franks tur. Men det går selvfølgelig heeeeelt galt for ham.

Alt ser ud til, at være som det plejer i den første trailer til den nye Klovn-film med Frank Hvam og Casper Christensen.

Det kører for Casper, men det går knap så godt for Frank.

Se klippet her:

Den sidste Klovn-film

Klovn The Final, som den nye film hedder, er den tredje i rækken af Klovn-film. Den første, Klovn The Movie, kom i 2010 og i 2015 kom filmen Klovn Forever. De to film har tilsammen solgt over 1,3 millioner billetter, skriver Kino.dk.

Folk kan altså ikke få nok af Frank, Mia, Casper og alle de andre. Den nye film bliver dog den sidste Klovn-film, siger Frank og Casper.

En tredje og sidste film er en sjov og naturlig måde for os at afslutte det fantastiske filmeventyr, der begyndte med Klovn The Movie for snart et helt årti siden. Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang med optagelserne. Forhåbentlig bliver det lige så sjovt for publikum som vi tror det bliver for os,” skrev Casper og Frank inden optagelserne gik i gang.

Den nye film vil handle om Franks 50-års fødselsdag. Og hvis man har set meget Klovn, så ved man, at der nok skal gå et eller andet galt.

Hvad der kommer til at ske i filmen, må du vente til den 30. januar 2020 med at finde ud af. For der har ’Klovn The Final’ nemlig premiere.