Online

Populær computer-spiller kan nu spille sig selv i spillet Fortnite

Tyler 'Ninja' Blevins sammen med sin kone, Jessica Blevins.

Foto: Lev Eadin/Shutterstock

Julius Christiansen Tromholt


16 januar, 2020Den populære computer-spiller Tyler ’Ninja’ Blevins kan nu vælge en figur, der ligner ham, når han spiller spillet Fortnite.

Har du nogensinde siddet og spillet et computer-spil og tænkt: ”Hvorfor kan man ikke være mig i det her spil?”

Det har verdens mest populære computer-spiller Tyler ’Ninja’ Blevins ofte. Og det kan han nu. Firmaet Epic Games, som står bag det populære spil Fortnite, har nemlig valgt at lave en figur i spillet, som skal forestille Ninja. Et såkaldt skin. Det skriver TheLoadout.

Så fra i dag den 16. januar kan alle være Ninja, når de spiller Fortnite. Hvis man altså får hans skin i spillet.

Ninja får den store ære, da han har været en af spillets top streamere længe. En streamer er en, der spiller computer, mens andre kan se på.

Og her er Ninja en af de største.

Ninja er meget let at genkende, da han har blåt hår, og ofte har et pandebånd på. Se de nye skin her.

Afslørede det på stream

Ninja åbnede det nye skin sammen med sine mange fans på sit stream. Og det var en tydeligt nervøs Ninja, der skulle se sig selv for første gang.

”Jeg har ikke været så nervøs meget længe. Jeg har det som et lille barn,” sagde Ninja.

Se Ninjas reaktion, når han ser sig selv for første gang her.

Det er et mirakel

Selv var Ninja lykkelig for sit nye skin.

”I dag var et mirakel. Jeg har endelig fået et Ninja-skin i Fortnite. Folk, jeg ser op til, har ønsket mig tillykke. Jeg vil dele denne begivenhed med venner. Jeg vil aldrig glemme i dag. Jeg er så MEGA glad,” skriver han på Twitter.

Ninja er ikke den eneste streamer eller influencer, som får sit eget skin i spillet. Epic Games fortæller, at en af de største kvindelige streamere på hjemmesiden Twitch, Kathleen ‘Loserfruit’ Belsten, og den spanske streamer David ’TheGrefg’ Canovas også vil få et skin. Det skriver TheLoadout.

Skiftede platform i 2019

Ninja var den største streamer på platformen Twitch, som er eget af Amazon. Twitch er klart den største side for streamere. De har flere end 15 millioner besøgende hver dag.

Ninja havde 14 millioner følgere på hjemmesiden. Men i august 2019 valgte han at skifte Twitch ud med Mixer – en konkurrent til Twitch.

Og her er streameren med det blå hår ikke lige så populær. Her har han nemlig 2,7 millioner følgere, hvilket stadig gør ham til Mixers klart mest populære streamer.

At han har mistet følgere, tager han ikke så tungt. Læs mere om det her.