Online

Pewdiepie holder pause: ”Jeg føler mig meget træt”

Pewdiepie har 102 millioner abonnenter på YouTube.

Foto: Pewdiepie/YouTube

Freya Ea Bjørnlund


16 december, 2019Pewdiepie er den største stjerne på YouTube. Men nu gider han ikke mere. Han vil holde pause fra YouTube i 2020.

Har vi snart fået den sidste bro-fist fra Pewdiepie? Det kunne næsten lyde sådan. I hvert fald har verdens største YouTube-stjerne besluttet at holde pause.

Det siger han selv i en video på YouTube.

”Jeg tager en pause fra YouTube næste år. Jeg vil sige på det forhånd, fordi jeg allerede har besluttet det,” siger han i sin nye video.

”Jeg er træt. Jeg føler mig meget træt. Jeg ved ikke, om I kan fornemme det. Nu ved du, at jeg tidligt næste år vil være væk i et stykke tid. Jeg forklarer det senere, men jeg ville lige give et heads up.”

Hvordan vil YouTube – og hele verden – overhovedet se ud uden Pewds?

YouTubes konge

Pewdiepie – eller Felix Arvid Ulf Kjellberg, som han egentlig hedder – har 102 millioner abonnenter på YouTube. I år blev han dog overhalet af det indiske musik- og filmselskab T-Series, som lige nu har 121 millioner abonnenter.

Men Pewdiepie er stadig verdens største enkeltperson på YouTube.

Og i alt er hans videoer blevet set 24 milliarder gange, siden han startede i 2010.

Han er godt nok kommet langt, siden han begyndte at kommentere uhyggelige spil og skrige ”barrels!”.

I dag er han 29 år, og i august blev han gift med sin kæreste Marzia Bisognin, som også er tidligere Youtuber. Videoen fra deres bryllup blev den næstmest likede YouTube-video i 2019 med 4,8 millioner likes.

Pewdiepie har ikke sagt, hvor lang pausen bliver. Men forhåbentlig vender han tilbage igen – ikke, Pewds?