Kultur

Netflix laver Assasin’s Creed-serie

Netflix planlægger et helt Assassin's Creed-univers.

Foto: Netflix

Freya Ea Bjørnlund


29 oktober, 2020Netflix har lavet en stor aftale med spil-firmaet Ubisoft om at skabe et helt Assasin’s Creed-univers.

Netflix kan se frem til at få besøg af Cal Lynch. Den voldsomt populære spil-serie om en hemmelig gruppe af snig-mordere, Assassin’s Creed, bliver nemlig til en serie på Netflix. Det skriver flere medier, blandt andre Deadline.

Netflix har også selv lagt en teaser på Twitter. Den afslører dog kun et Assasin’s Creed-logo med et lille Netflix-logo indeni.

Siden spilserien kom til verden i 2007, har den solgt mere end 155 millioner spil over hele verden. Og i næste måned kommer der nyt til alle de sultne fans, nemlig Assassin’s Creed Valhalla.

Netflix har haft stor succes med serie-versionen af The Witcher-spil-universet. Faktisk klikkede 76 millioner Netflix-bruger play på The Witcher i de første fire uger efter premieren, skriver Hollywood Reporter.

Måske forsøger Netflix at gøre sig selv kunsten efter med endnu en serie baseret på et fantasy-spil, der allerede har millioner af fans.

Flere serier på vej

Netflix har langt større planer end bare en enkelt serie.

Spil-firmaet Ubisoft, som står bag Assasin’s Creed, har lavet en stor aftale med Netflix om at udvikle et helt Assasin’s Creed univers. Det skal bestå af serier med virkelige skuespillere, tegnefilm-serier og anime, skriver Deadline.

Nu leder Netflix efter de talenter, som skal skabe den første store serie.

Peter Friedlander arbejder med at udvikle serier til Netflix. Til Deadline roser han spillenes ”betagende historiske verdener”:

”Vi er så begejstrede for at samarbejde med Ubisoft og puste liv i den rige historie-fortælling i mange lag, som Assain’s Creed er elsket for,” siger han.

Det vides endnu ikke, hvornår serien ligger klar på Netlflix.

Det er ikke første gang, at Assassin’s Creed bliver filmatiseret. I 2016 udkom filmen af samme navn med Michael Fassbender som Cal Lynch. Men filmen blev en fiasko både hos anmeldere og hos fans. På sitet IMDb, hvor fans kan give stjerner, har filmen lige nu 5,7 stjerner ud af 10.

LÆS OGSÅ: Skulle være fremtiden for serier: Nu lukker helt unik streaming-tjeneste