Ung under COVID

Se debat hos Seismo: Hvordan får unge det godt igen efter coronakrisen?

48 procent af unge svarer, at de føler sig stressede under coronakrisen.

Foto: Patryk Sobczak/Unsplash

Freya Ea Bjørnlund


19 april, 2021



Nedlukningen har været hård for mange unge. Guldborgsund Bibliotekerne og Seismo inviterer til live-debat om, hvordan unges problemer skal løses oven på coronakrisen.

Du har siddet foran en skærm det meste af 2020. Du har savnet dine venner. Du har ikke fået den samme hjælp i af dine lærere. Din sport og dine hobbyer er blevet aflyst. Der er ingen fester, koncerter eller festivaler. Det er svært at date. Måske har du mistet dit job.

Coronakrisen har vendt op og ned på livet som ung. Mange har oplevet stress. Mange er blevet ensomme. Mange er fulde af bekymringer for fremtiden.

Hvad skal der til for, at de unge får det bedre i sidste del af coronanedlukningen – og ikke mindst bagefter? Hvad kan man selv gøre som ung? Og hvad er samfundets ansvar?

Mandag den 19. april kl. 12:10 afholder Guldborgsund Bibliotekerne og Seismo et debat-event med fokus på de unges trivsel under coronakrisen. Debatten LIVE-streames her på seismo.dk fra klokken 12.10 med debatstart 12.15.

Se med her.

Hvem debatterer?

Et panel diskuterer de store spørgsmål, som har fyldt for unge under coronakrisen.

Panelet består af professor i almenpsykologi og forfatter Svend Brinkmann, folketingsmedlem og børne- og undervisningsordfører for SF Jacob Mark samt iværksætter Yasmin El Youssef.

Debatten modereres af journalist hos Seismo Julius Tromholt-Richter.

Kan du ikke følge med i debatten live, kan du efter den 19. april se den her på seismo.dk.

Se med live her.