Kultur

Kultur-festival sætter fokus på ungdommen

Måske du har set de her plakater før. Det er Golden Days' plakater for festivalen FOREVER YOUNG, som har fokus på ungdom.

Foto: Forever Young pressefoto, Golden Days PR

Marie Byriel-Thygesen


3 september, 2020Nu starter en kultur-festival, som de næste 17 dage undersøger og hylder ungdommen med sjove og spændende begivenheder.

Alle vil forstå de unge. Alle vil have fat i de unge. Men hvad vil det egentlig sige at være ung?

Det vil den kultur-historiske festival Golden Days sætte fokus på. Golden Days er en festival, der finder sted hvert år i september. I år er temaet FOREVER YOUNG.

Festivalen byder på mere end 170 arrangementer i løbet af september. Du kan blandt andet deltage i alt fra by-vandringer til foredrag og workshops. Og du kan helt sikkert finde noget, der er gratis at deltage i.

Det meste foregår i Københavns-området. Men der er også noget til dem, der bor i byer som Roskilde, Lyngby eller Gladsaxe. Og så betyder det også gratis adgang til flere museer for unge i hele landet.

Hvad kan man lave?

Hvis du kan lide at se film, være på museum eller lytte til dagbogs-oplæsning, så er festivalen noget for dig.

Kulturfestivalen laver mange forskellige ting. Du kan finde hele programmet her.

Du kan blandt andet tage med til:

– Oplæsning: Kære Dagbog-workshop med temaet ‘Den første gang’. Det koster 30 kroner, og foregår på URBAN 13.

– Foredrag: “De skønne unge mænd”. Et foredrag om, hvordan spise-forstyrrelser også rammer unge drenge. Det koster 100 kroner og foregår på Thorvaldsens Museum.

– Old School Skate Jam. Her kan du øve dig i at stå på skateboard eller stå på rulleskøjter. Det er gratis og foregår på Byens hus Roskilde.