Journalist til ungdomsmediet Seismo

Ansøgningsfrist: 11. august 2021. (Stillingen er besat)

Er du god til at skære ind til kernen af historien og levere den i et letforståeligt sprog? Brænder du for journalistik, der taler til den unge målgruppe? Har du lyst til at blive en del af en voksende digital redaktion?

Seismo er et ungemedie, som henvender sig til unge i aldersgruppen 14-20 år, og vi leder efter en ny idérig journalist.

Om jobbet

På Seismo skal du lave journalistik til unge i et sprog, som altid er let at forstå. Du skal skrive daglige nyheder om alt fra klima og identitet til politik og samfundsrelevante emner. Du kommer både til at skrive de korte, hurtige artikler, men også de længere explainere.

På Seismo udvikler vi også større journalistiske projekter og temaer. Vi har blandt andet lavet projekter om unge og alkohol, selvskade, EU’s klimapolitik og EU’s genopretningsfond, og det har taget os til Island, Holland, Spanien og Belgien. Vi står over for en større dækning af det kommende kommunal- og regionsvalg.
Hos Seismo bliver du en del af en lille, ung redaktion. Du vil derfor få meget indflydelse, og der er altid plads til nye, kreative idéer.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • Skrive daglige historier i kortere og længere formater
  • Redigere, korrekturlæse og indtale artikler
  • Tilrettelægge korte videoformater
  • Idéudvikle og afvikle større projekter
  • Planlægge og afvikle journalistiske projekter på kortere udlandsrejser

Om dig
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med at formidle til unge. Du har en journalistisk uddannelse. Det er også en fordel, hvis du har en bred viden om sociale medier.

Vi forventer at du:

  • Har et sikkert og grammatisk korrekt skriftsprog
  • Er idérig og tænker i nye, digitale formater
  • Kan fortælle historier både på skrift og video
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Er med til at gøre Seismo til en arbejdsplads, hvor man med godt humør hjælper hinanden

Om os

Seismo gik i luften 2019. Vi hjælper unge med at navigere i nyhedsstrømmen. Vi giver dem de nyheder, som er relevante for netop dem. Vi ønsker at oplyse og engagere unge til at tage stilling til samfundet omkring dem.

Seismo formidler dagens relevante nyheder kort og præcist på de unges præmisser. Vores nyheder bliver bragt på vores hjemmeside www.seismo.dk. De bliver brugt på biblioteker og i undervisningen på efterskoler, sprogskoler, FGU, erhvervsuddannelser, gymnasier og i folkeskolens ældste klasser. Vi arrangerer også debat-events, og vi udgiver letlæselige bøger.

Ansættelse og ansøgning

Stillingen er fuld tid, medmindre andet aftales. Løn og ansættelsesvilkår aftales konkret. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 11. august 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør John Præstegaard på john@seismo.dk og tlf. 42 49 62 67.

Redaktionen ligger på Lindevangs Allé 3, 2000 Frederiksberg.

Send din ansøgning til: job@seismo.dk