Identitet

Hailey Bieber: Det gør ondt at blive ødelagt på internettet

”Twitter og Instagram er steder, hvor onde kommentarer opstår," skriver modellen Hailey Bieber på Instagram.

Foto: Shutterstock

Julius Christiansen Tromholt


9 januar, 2020Det er ikke altid let at være kendt på de sociale medier. Det fortæller modellen Hailey Bieber, som har haft det svært med alle de onde kommentarer, hun får.

Ung, smuk og gift med super-stjernen Justin Bieber. Når man ser på modellen Hailey Biebers Instagram, så ser det måske ud til, at alt bare kører for hende.

Men det er ikke altid lige nemt at være populær på de sociale medier. Man kan nemlig få rigtig mange negative og onde kommentarer. Og det gør ondt, forklarer Hailey Bieber i et opslag på Instagram.

”Twitter og Instagram er steder, hvor onde kommentarer opstår (…) det gør ondt at blive ødelagt på nettet. Det gør ondt at blive sammenlignet med andre mennesker hver eneste dag. Det gør ondt, når folk tror på alt, hvad de hører om dig. Det gør ondt at blive kaldt for navne og at føle, at man ikke kan leve op til en bestemt standard. Listen bliver bare ved,” skriver hun på Instagram.

23-årige Hailey Bieber forklarer, at hun har skrevet opslaget på Instagram, fordi det betyder meget for hende at få det sagt. Hun mener, at det er vigtigt at være ærlig, så andre kan forstå, hvordan negative kommentarer kan påvirke folk mentalt og følelsesmæssigt.

Hun håber, at det kan hjælpe andre, som også har det svært med onde kommentarer på sociale medier.

Hailey Bieber med sin mand, Justin Bieber. Foto: Shutterstock

De sociale medier er ikke ægte

Det er ikke første gang, at Hailey Bieber taler om de negative sider ved sociale medier. I 2019 blev hun interviewet af Glamour. Her advarede hun om, at det, man ser på Instagram, ikke er ægte.

”Jeg ville ønske, at alle kendte til sandheden omkring sociale medier. Det er som en film. Det er et filmset med kunstigt lys, kameraer og en produktion. Det er opsat. Jeg håber, at ingen kigger på et billede af en model med flot hår og make-up og tror, at det er sådan, vi skal se ud hele tiden. Folk er nødt til at forstå forskellen mellem virkeligheden og sociale medier,” sagde hun dengang.

Tidligere i år fik hun en masse hate-beskeder fra fans af sangeren Selena Gomez. Det fik hun, fordi hun er gift med Justin Bieber – som tidligere har været kæreste med Selena Gomez. Det blev så slemt, at Selena Gomez måtte bede sine følgere om at behandle Hailey Bieber ordentligt.

Hailey Bieber har 24 millioner følgere på Instagram.