Online

Det danske e-sport-hold Heroic tager sin største sejr nogensinde

ESL One Cologne bliver afholdt en gang om året i byen Köln i Tyskland.

Foto: Dries Augustyns/Pexels.

Julius Tromholt-Richter

Warning: Undefined array key 1 in /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/themes/enfold/single.php on line 127


31 august, 2020Efter at have fået ny træner har det danske Counter-Strike hold Heroic haft stor succes. Nu vinder de stor turnering.

938.000 kroner.

Så mange penge vandt det danske Counter-Strike hold Heroic i går søndag. De tog nemlig sejren i turneringen ESL One Cologne, som det første danske hold nogensinde. Det skriver mediet Dust2.

I finalen slog de verdens nummer to, Vitality, med 3-0. Man spiller bedst ud af fem baner.

Den første bane Mirage blev vundet 16-7. Den næste var Inferno, som det danske hold også vandt 16-13. Den sidste bane var Nuke, hvor Heroic vandt 16-9.

Normalt bliver de store turneringer spillet foran et stort publikum. Men på grund af corona-virusset blev turneringen spillet online – hvor alle holdene sidder hver for sig.

Her kan du se højdepunkter fra kampen:

Ny træner har gjort en forskel

I slutningen af april fik Heroic en ny træner, som hedder Nicolai ’HUNDEN’ Petersen. Og siden er det kun gået fremad. Heroic er gået fra en 27. plads i verden til en 7. plads, med HUNDEN som træner. Det skriver mediet TV2 Sport.

”Jeg ved slet ikke, hvad der sker. En 3-0’er var drømmen, men vi troede ikke selv på det. Det er helt sikkert,” siger ‘HUNDEN’ til TV2 Sport efter kampen.

I 2020 er Heroic blevet Danmarks bedste Counter-Strike-hold. Den titel har ellers længe tilhørt holdet Astralis. Men de er røget ned på en 12. plads. Astralis var også med i turneringen, men de røg ud i kvartfinalen. Se rang-listen her.

Astralis har den seneste tid kæmpet med spillere, som bliver ramt af stress og udbrændthed. Det er faktisk et stort problem for mange professionelle Counter-Strike-spillere. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: Præmien til turnering i computerspillet Dota 2 er den største i e-sportshistorien.
Fatal error: Uncaught JSMin_UnterminatedStringException: JSMin: Unterminated String at byte 138: " in /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php:209 Stack trace: #0 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php(150): JSMin->action(1) #1 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php(84): JSMin->min() #2 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/Minify/HTML.php(236): JSMin::minify('\n\tvar overskrif...') #3 [internal function]: Minify_HTML->_removeScriptCB(Array) #4 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/Minify/HTML.php(103): preg_replace_callback('/(\\s*)...') #5 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/Minify/HTML.php(45): Minify_HTML->process() #6 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/wp-super-minify.php(196): Minify_HTML::minify('...', Array) #7 [internal function]: wpsmy_minify_html('...', 9) #8 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php(5279): ob_end_flush() #9 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all('') #10 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters('', Array) #11 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #12 /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-includes/load.php(1124): do_action('shutdown') #13 [internal function]: shutdown_action_hook() #14 {main} thrown in /customers/b/f/e/seismo.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-minify/includes/min/lib/JSMin.php on line 209