Kultur

Brokkede sig over designet på film-figuren Sonic – nu er det lavet om

Den nye og den gamle Sonic. Den gamle er til venstre, den nye er til højre.

Foto: UIP

Julius Christiansen Tromholt


14 november, 2019Folk kunne ikke lide designet af det blå pindsvin Sonic til den nye film om den legendariske spil-figur. Nu har filmselskabet lavet ham om.

Det blå pindsvin er grimt. Kan I ikke lave det om?

Det er ikke en sætning, som man hører så ofte. Men folk var virkelig skuffede, da den første trailer til filmen Sonic the Hedgehog røg på nettet tilbage i april.

Det lignede nemlig slet ikke den Sonic, som folk var vant til.

Legendarisk pindsvin

Sonic er spil-konsollen SEGA’s maskot. Det lyn-hurtige blå pindsvin blev opfundet i 1991 som et computer-spil. Siden er der lavet både tegneserier, tegnefilm og bøger om det populære pindsvin.

Derfor skulle der selvfølgelig også laves en film om Sonic med rigtige skuespillere. Det hele var klar. Sonic var designet, og Jim Carrey skulle spille skurken Dr. Ivo Robotnik. Der var bare lige ét problem. Folk hadede det nye Sonic-design, skriver filmsiden Kino.

Og det kan åbenbart godt betale sig at brokke sig. Og det er meget rart at vide. For nu har filmselskabet bag Sonic the Hedgehog lavet ham om, hurtigere end Sonic kan løbe (og han kan altså bryde lyd-muren). Blandt andet har Sonic fået sine store øjne tilbage, som man husker dem fra den originale Sonic.

Det nye design betyder, at filmens premiere er blevet udskudt.

Se den nye trailer her:

Hvad synes du, er det nye design blevet flottere?