Online

Berømt computer-spiller forlader hjemmesiden Twitch

Foto: Pexels

Julius Christiansen Tromholt


27 november, 2019Den berømte streamer Jeremy ’Disguised Toast’ Wang har valgt at droppe Twitch til fordel for Facebook Gaming.

Hvis du gerne vil se andre folk spille computer-spil, så har hjemmesiden Twitch længe været det mest populære sted. Her har computer-spillere, også kaldet streamere, spillet computer-spil, mens tusinder af mennesker har set på. Twitch har mere end 15 millioner besøgende hver dag.

Men på det seneste har flere af hjemmesidens mest populære streamere valgt at forlade Twitch for at skifte til nogle af konkurrenterne.

Senest er det Jeremy ’Disguised Toast’ Wang, som er kendt for at spille blandt andet Hearthstone og Teamfight Tactics.

Toast, som han også kaldes, havde over 1,3 millioner følgere på Twitch, da han valgte at flytte til Facebook Gaming, skriver The Loadout.

Disguised Toast betyder forklædt toast. Det hedder han, fordi han i starten af sin karriere streamede bag en maske formet som en toast.

Donerer 135.000 kroner til børne-hospital

Toast har fået 135.000 kroner af Facebook til at lave en video, hvor han forklarer sine følgere på Twitter, at han skifter Twitch ud med Facebook Gaming. Alle pengene har han valgt at donere til et børne-hospital i Los Angeles.

Flere forlader Twitch

Der er stor konkurrence mellem de store streaming-sider lige nu. Så at Toast forlader Twitch, er et hårdt slag for hjemmesiden, som er ejet af Amazon. Tidligere på året mistede de deres største navn, Tyler ’Ninja’ Blevins, til konkurrenten Mixer, som er ejet af Microsoft.

Siden har andre store navne som Jack ’CouRage’ Dunlop og Soleil ’EwOk’ Wheeler skiftet Twitch ud med YouTube Gaming og Mixer, skriver The Loadout.

Se nogle sjove Toast-øjeblikke her: