Online

Astralis skuffer på hjemmebane: Danskerne missede finalen i København

Astralis spillede uafgjort mod det ukrainske hold Natus Vincere. Det var desværre ikke nok til at komme i finalen.

Foto: Daniel Josef/Unsplash

Freya Ea Bjørnlund


5 november, 2019



Det danske Counter-Strike-hold Astralis har vundet turneringer over hele verden. Men for tredje gang må holdet se sig slået i Blast Pro Series i København.

De plejer at vinde alt, hvad de rører ved. Senest turneringen StarLadder Major i Berlin. Men de danske Counter-Strike-drenge i Astralis har virkelig ikke heldet med sig på hjemmebane.

Det lykkedes ikke Astralis at komme i finalen under weekendens stævne Blast Pro Series i Royal Arena. Det skriver Ekstra Bladet. Det er tredje gang, at Astralis ikke når til finalen i København.

Astralis tabte sine to første kampe i turneringen. Og så spillede de uafgjort med det ukrainske hold Natus Vincere. Og dermed var pladsen i finalen tabt. Mange fans forlod Royal Arena, da det stod klart, at danskerne ikke gik videre.

“Det stinker”

Finalen endte med at stå mellem holdene FaZe Clan og Ninjas In Pyjamas. Og efter to baner stak FaZe Clan af med sejren og de 125.000 dollars i premiepenge – det svarer til knap 840.000 danske kroner.

Astralis-stjernen Peter Dupreeh Rasmussen prøver at se positivt på resultatet:

“Det stinker, men havde vi vundet mod Natus Vincere, var vi alligevel ude. Det er, som det er, og det kan vi ikke gøre noget ved,” siger han til DR.