Kultur

TikTok-stjernen Addison Rae i samarbejde med Netflix

Addison Rae ankommer til filmpremiere i Los Angeles.

Foto: Ga Fullner/Shutterstock.

Peter Hermann


15 september, 2021Den berømte TikTok-stjerne Addison Rae og Netflix har lavet en aftale om et samarbejde. Hun skal både medvirke i film, men også bidrage med nye projekter til streamingtjenesten.

Har du TikTok? Så kender du nok Addison Rae. Hun er nemlig en af de mest fulgte personer på det sociale medie.

Hvis du godt kan lide indhold med hende, er der gode nyheder til dig.

I august medvirkede Addison Rae i Netflix-filmen He’s all that. Og det gik så godt, at Netflix nu har lavet en aftale med Addison Rae. Her skal hun blandt andet være med i flere film, ligesom hun selv skal lave projekter for streamingtjenesten. Hvad projekterne indeholder, ved vi ikke endnu. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Blå bog

  • Født: Oktober 2000.
  • Fra: Louisiana, USA.
  • TikTok-debut: Addison Rae postede sit første TikTok-post juli 2019.
  • TikTok-følgere: 83 millioner.

    Kilde: dr.dk

Et scoop for begge parter

Addison Rae er glad for muligheden for at arbejde sammen med Netflix. Det giver hende nemlig muligheden for at blive en bedre skuespiller og nå ud til flere folk.

“At få muligheden for at arbejde sammen med Netflix var sådan et “niv mig i armen-øjeblik.” At vi nu kan fortsætte samarbejdet overgår min vildeste fantasi,” udtaler Addison Rae i pressemeddelelsen og fortsætter:

“Jeg er glad og begejstret for at kunne samarbejde med det her fantastiske hold og udvikle projekter, mens jeg fortsat vil styrke mine evner som skuespiller.”

Men aftalen er også godt set af Netflix, siger TV-ekspert Keld Reinicke til DR:

“TikTok er jo så stort for de unge, så på den måde repræsenterer Addison Rae rigtig mange unge amerikanere. Det er Netflix’ forsøg på at lave spillefilm, hvor de har den næste generation med,” siger han.

Mere end en TikTok-stjerne

Med sine 83 millioner følgere på TikTok og 44 millioner følgere på Instagram er Addison Rae et af de største navne på de sociale medier lige nu. Men Adddison Rae er meget mere end en TikTok-stjerne. I marts udgav hun nemlig sin første plade Obsessed og med Netflix-succesen He’s all that, og den nye aftale med Netflix, så kommer vi nok til at se mere til den unge amerikaner i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Unge kunstnere satte fokus på kvinder og homoseksuelles rettigheder ved MTV Video Music Award