Online

Astralis vinder igen en e-sports-turnering – men fik ikke pokalen

Astralis vandt en stor turnering i USA.

Foto: Pexels

Julius Tromholt-Richter


3 december, 2019Det danske Counter-Strike-hold Astralis vandt natten til mandag en stor turnering i USA. Men de fik ikke pokalen.

Det kører meget godt for det danske Counter-Strike hold Astralis for tiden. De går nemlig fra den ene sejr til den anden.

Seneste offer for e-sports-holdet var rivalerne fra holdet Liquid. De blev nemlig besejret 2-1 i finalen til ECS Season 8 Finals i Arlington i Texas, USA.

Astralis kom ellers bagud, da de tabte den første bane, Vertigo, med 15-19. Men på de to næste baner, Nuke og Dust2, vandt Astralis 16-11 og 16-8, skriver DR.

“Jeg synes, at de (Liquid) spillede godt. Men vi vil gerne vise, at 2019 eller 2018 bare er numre – Astralis vil altid være de bedste,” sagde Lukas ‘gla1ve’ Rossander fra Astralis efter kampen.

Dermed kunne Astralis tage præmien på cirka 1,5 millioner kroner med hjem til Danmark.

Fik ingen pokal

Udover pengene skulle Astralis også have haft en pokal. Men den var der ikke. Den var nemlig blevet tilbageholdt i tolden i USA.

Lukas ’gla1ve’ Rossander måtte derfor løfte en usynlig pokal foran publikum, skriver The Loadout.

Astralis kunne heller ikke tage pokalen med tilbage til Danmark, fordi tolden stadig har den. Men det er måske meget godt, skriver Andreas ’xyp9x’ Højsleth på Instagram. Han synes nemlig, at hans feed er blevet for proppet med pokaler for tiden.